Overnatting i det historiske sentrum av Lucca

Vi ønsker å tilby en spesiell italiensk opplevelse – noe helt utenom hverdagslivet –  kombinert med et høyt nivå av komfort og sikkerhet. Våre leiligheter er velutstyrte med oppvaskmaskin, vaskemaskin, Nespresso maskin, TV, gratis WIFI, DVD-spiller, eksklusive, lokale såpeprodukter, gode senger, dundyner på vinteren og noen leiligheter har airconditioning.

Til de av våre gjester som reiser med småbarn setter vi gjerne inn barneseng, barnestol og badebalje og hjelper til der vi kan så oppholdet blir så behagelig som mulig. For å gjøre ferieplanleggingen enklest mulig tilbyr vi valgfri startdag på oppholdet i alle våre leiligheter i Lucca. Oppholdet kan være kort eller langt og gir derfor et praktisk og komfortabelt alternativ til hotell.

Veloppdragne hunder er hjertelig velkomne.

Alle leilighetene ligger i det historiske sentrum av Lucca hvor et godt utvalg av hyggelige småbutikker, restauranter og kafeer ligger rett rundt hjørnet.

Er du klar for å rømme fra den norske vinteren noen dager – eller uker?

Vinteren er den perfekte  tiden å besøke de mange spennende og populære stedene og severdighetene Toscana har å tilby. Dette er den beste tiden hvis du vil unngå køer og horder av turister. Besøk alle de fantastiske galleriene i Firenze, gå Cinque Terre eller Via Francigena, ta et Italienskkurs eller bare nyt lokal mat og vin.

Direkteflyene fra Norge  til Toscana starter i slutten av mars, men KLM via Amsterdam eller Lufthansa via Frankfurt/Munchen til Pisa/Firenze er gode alternativer om vinteren.

 

Kristin Walton og Kåre Myhre
Vittorio Emanuele II, 23. 55100 Lucca, Italia
info@2italia.com

Kristin Walton og Kåre Myhre
Vittorio Emanuele II, 23. 55100 Lucca, Italia
info@2italia.com