Kristin Walton og Kåre Myhre

Kristin Walton og Kåre Myhre

Eiere av 2Italia og Trip2 AS

Vi har vært bosatt i Lucca i mer enn 17 år og har de 13 siste årene arbeidet med å utvikle gode overnattingstilbud og spennende aktiviteter i Lucca, Toscana og nå også i Iseo og Alba. Vårt viktigste arbeid er å tilrettelegge gøyale turer for våre gjester med fokus på unikhet og ekthet samtidig som dette gjennomføres i en sikker og trygg ramme.

Kontakt oss

Det enkleste er å bruke kontaktskjemaet
Kåre og Kristin kan nås på: info@2italia.com eller +39 3929960271 

Våre samarbeidspartnere

Her presenterer vi noen av våre samarbeidspartnere. Vi har sammen utviklet noen spennende og unike aktiviteter for våre gjester som bare kan oppleves sammen med 2Italia og Trip 2 AS. Vi bruker kun godkjente leverandører og vi er tilstede hvis noe uforutsett skulle oppstå.

Pasquale

Pasquale

Eier av Pasquale Gubitosa

Pasquale er eier av en av Luccas mest kjente og beste restauranter. Han har kun åpent til middag, men for våre grupper på (8 personer eller flere) åpner han dørene til en uforglemmelig 5 retters lunsj med minst like mange viner.

Pasquale har vært vinansvarlig for cruise bransjen og stor kunnskap om viner og kombinert med en spennende vinkjeller blir dette måltidet en 3-4 timers vinkurs med spennende mat.

Lise Horslund Christensen

Lise Horslund Christensen

Sykkel og fotturguide i Lucca og Toscana

Lise er en våre guider til fots og sykkel som ser til at du kommer frem til vingården, stranden etc på hyggeligst og sikreste måte.  Lise er bosatt i Lucca og autorisert by guide. Hun kan guide på alle typer sykler fra bysykkel til landeveissykkel. 

Vi har som policy at sykkelhjelm er obligatorisk på sykkelturer og når vin blir servert på vingården (naturlig) så sender vi dere og syklene hjem med bil.

Clara og Giampi

Clara og Giampi

Eiere av vingården Terre Del sillabo

Clara og Giampi er vertskapet på Terre Del Sillabo. Vingården ligger kun 20min fra Lucca og serverer noen helt unike viner. Denne vingården passer også flott som slutten av en sykkeltur på 2 – 3 timer gjennom et nydelig Toscana landskap.

Ekteparet står for slow wine og slow food, slik at her serveres det lokal mat og viner som er dyrket så organisk som mulig.

Kristin Walton og Kåre Myhre
Vittorio Emanuele II, 23. 55100 Lucca, Italia
info@2italia.com

Kristin Walton og Kåre Myhre
Vittorio Emanuele II, 23. 55100 Lucca, Italia
info@2italia.com