bryllup i lucca

Magisk!

Seromin Villa Baldaccini

Seremoni Villa Baldaccini

Aperitivo

Middag Villa Baldaccini

Middag Villa Baldaccini

En liten forrett

Villa Baldaccini

Bryllupsfest

Bryllupsfest

Bryllupsfest

Bryllupsfest

Vielse Lucca

Vielse Lucca

Vielse Lucca

Vielse Lucca

En uforglemmelig vielse og fest i Lucca

La bryllupet bli en romantisk opplevelse i Toscana og inviter famile og venner til en helt spesiell opplevelse. 2Italia kan hjelpe til med all planlegging og arrangere alt fra selve vielsesen til musikk på bryllupsfesten.

For at hver detalj skal være perfekt på bryllupsdagen, hører vi først nøye på hva brudeparet ønsker seg, og så samarbeider vi med spesielt utvalgte leverandører for å gi brudeparet og gjestene en opplevelse for livet.

2Italia har avtaler med transportører som kan levere det meste på to eller fire hjul, blomsterdekoratør, konditor til bryllupskaken, tradisjonell italiensk musikk, klassisk utdannede musikere eller DJ som kan virkelig få festen i gang, mange typer underholdning og, ikke minst, et fantastisk barnevakter, etc. Vi har hatt gleden av å arrangere bryllup fra 10 til over 100 personer.

Send en forespørsel

Vielse

For nordmenn er en borgelig vielse det mest vanlige, men er brud og/eller brudgom katolsk er det også mulig å arrangere et kirkebryllup. Et borgelig bryllup i Lucca gjennomføres på kommunehuset i en stilfull sal med en formell og høytidsstemt representant fra den Italienske stat. Seremonien er godkjent av den norske stat og med litt tid og hjelp til planlegging er byråkratiet på begge plasser relativt enkelt. 2Italia kan arrangere alt papirarbeid i Italia. Det administrative ved vielsen er ikke vanskelig, men krever litt tid. 2Italias representanter bor selv i Lucca og vil arrangere alt fra denne siden.

Det er også mulig å vies på Villa Baldaccini, men da må norsk person med vielsesrett være med til Lucca. Det er blitt mer vanlig at brudeparet gifter seg i Norge på forhånd og arrangerer festen i Lucca med en liten seremoni hvor brudeparet gjentar løftene fra seremonien foran alle gjestene.

Den engelske kirken i Firenze vier også norske protestanter, og hvis presten har anledning – dra ut til Villa Baldaccini for å vie her.

Bryllupsmiddag og arrangement

Bryllupsmiddagen er stor og meget velsmakende på ekte italiensk vis. Bryllupsfesten starter med ”antipasto” som serveres som en buffet i hagen foran villaen ved fontenen. Her serveres spumante (italiensk musserende vin) med mange gode småretter som de lokale skinkene, salami, laks, oster og noen små varme retter. Dette er en fin start på festen og gir alle gjestene mulighet til å snakke sammen.

Etter antipastaen går alle til bassengområdet der det er dekket nydelige bord til et stort italiensk måltid. Vanligvis serveres to ”primi” retter – for eksempel en pastarett og en risottorett, deretter kommer hovedretten og så dessert. Menyen tilpasses brudeparets ønsker og også eventuelle matallergier etc. til gjestene. Til måltidet serveres hvitvin og rødvin (ca. totalt 1 flaske per person), dessertvin, vann, kaffe og cognac/grappa til kaffen. Vi kan også ordne med en spesiell barnemeny.

Det er mange restauranter i Lucca som er godt egnet til lunsjer, middager, pizzamåltider etc. Vi har også avtale med kokker som kan leies inn for måltider, matkurs eller selve bryllupsmiddagen.

Villa Baldaccini

er en flott toscansk villa som ligger fredelig til 10 minutter fra Lucca. Vi bruker Villa Baldaccini som feststed og denne kan også brukes som bosted. Det er det perfekte stedet å samle familie og venner for å gjøre bryllupsopplevelsen virkelig spesiell. Med seks soverom, fine oppholdsrom og en stor hage med et fantastisk bassengområde er det forhåpentligvis også mulighet for litt avslapning. En trenger ikke bo i villaen for å arrangere festen her.

Leiligheter i Lucca

Vi har flere hyggelige leiligheter i Lucca som er egnet for deres gjester. Ønsker også noen av deres gjester har vi også avtaler med hotell eller B&B.

Informasjon om flyreiser

Oslo

Lucca er 20min fra Pisa, 45 min fra Firenze, 1,5 timer fra Bologna og 4 timer fra Milano og Roma.

Norwegian: Direkte t/r fra Oslo til Pisa tirs/lør fra 28/3 til 18/10 og direkte t/r fra Oslo til Pisa hver dag med unntak av søndag i skole sommerferien.

Norwegian: Via København/Stockholm til Pisa på søndager fra 18/5 til 6/8 og fra Pisa via Stockholm/København til Oslo fra 5/4 til 25/10

SAS: direkte fra Oslo til Pisa i perioden y til z
Lufthansa: Fra Oslo til Firenze via Munchen/Frankfurt daglig hele året

KLM: Fra Oslo til Pisa og Firenze daglig hele året
Ryan Air: Direkte fra Gøteborg til Pisa, og direkte fra Torp til Milano

Kristiansand

Norwegian: Flyr Kr. Sand t/r Oslo til Pisa på tirsdager 4/4, 18/4 – 13/6 og fra 15/8 til 24/10. Flyr fra Pisa via Oslo 21/6 til 9/8.

Kristin Walton og Kåre Myhre
Vittorio Emanuele II, 23. 55100 Lucca, Italia
info@2italia.com

Kristin Walton og Kåre Myhre
Vittorio Emanuele II, 23. 55100 Lucca, Italia
info@2italia.com